Strategjia e postimit ne Rrjetet Sociale
You are here:

Popullariteti gjithmonë e në rritje i rrjeteve sociale ka sjellë me vete edhe një periudhë të re në marketing dhe strategjitë e marketingut. 👨‍💻
Rrjetet sociale po revolucionarizojnë mënyrën se si  individët bashkëveprojnë me kompanitë apo ‘brandet’. 💪
Sipas adpublishing.org afërsisht  1 në 5 minuta të shpenzuara online i dedikohet rrjeteve sociale.  👌
Por, përpara se të kerkoni të përfshini rrjetet sociale në stategjitë tuaja të marketingut është e rëndësishme të keni një imazh të qartë mbi çfarë kërkoni nga kompania juaj, si e shihni zhvillimin e saj në një periudhë afatshkurtër apo edhe afatgjatë, si dhe cilat janë pikat e forta dhe qëllimet e kompanisë. 👌💪

#endridesign #graphicdesign #motiondesign #socialmediamanagement #branding #marketing #creativity #agency #albania #tirana