Strategjia e rritjes se Rrjeteve Sociale

Strategjia e rritjes se Rrjeteve Sociale Cfarë do lexojnë njerëzit në rrjetet tuaja sociale? 🤔 Pse duhet ti bashkohen njerëzit komunitetit tuaj ne instagram ose facebook? 🤔 Pse duhet të lexojnë postimet tuaja? Cili është qëllimi i kompanisë në përdorimin e rrjeteve sociale? Keto jane disa pyetje qe duhet tja beni vetes perpara se te…

Discover more

Strategjia e postimit ne Rrjetet Sociale

Strategjia e postimit ne Rrjetet Sociale Popullariteti gjithmonë e në rritje i rrjeteve sociale ka sjellë me vete edhe një periudhë të re në marketing dhe strategjitë e marketingut. 👨‍💻 Rrjetet sociale po revolucionarizojnë mënyrën se si  individët bashkëveprojnë me kompanitë apo ‘brandet’. 💪 Sipas adpublishing.org afërsisht  1 në 5 minuta të shpenzuara online i dedikohet…

Discover more

Perse ju duhet nje Logo?

Perse ju duhet nje Logo? 𝗟𝗼𝗴𝗼, si një pjesë e rëndësishme në Strategjinë e Marketingut së një Kompanie, projektohet për ta bërë ate te dale mbi konkurrencën dhe po ashtu përdoret në asistimin e markës në treg në mënyrë që kjo e fundit te krijoje marrëdhënie te forta me konsumatorët ekzistues por dhe të ardhshëm.…

Discover more